Livrare | Plata | Retur

Livrarea se oferă GRATUIT doar în România pentru orice comandă cu mai mult de 2 produse comandate.

Produsele comandate se livrează conform opțiunii de livrare aleasă de tine la înregistrarea comenzii.Mai jos găsești toate informațiile privind taxele de transport și modalitățile de livrare oferite de ScentoParfum.ro

Modalități de livrare:

1. Prin curier rapid [GLS] – 17 lei – oriunde in Romania.

Comenzile înregistrate de luni pana joi, pana in ora 16:00, vor fi livrate in termen de 24-48 de ore, comenzile de vineri până în ora 16:00 vor fi livrate luni, comenzile de sambata si duminica, vor fi predate curierului luni și vor fi livrate in termen de 24-48 de ore de la predarea coletului către curier. Acest serviciu este valabil pentru orice produs din stocul ScentoParfum.ro

Observațiile Dvs cu privire la eventualele probleme privind integritatea/aspectul coletelor se fac în momentul predarii de către curier. Observațiile se menționează pe documentul AWB sau se întocmește un proces-verbal de constatare în prezenta agentului de curierat. Formularul este în posesia agentului curier. Acesta este obligat sa vi-l predea si să îl completeze la cererea Dvs.

Se va refuza primirea produsului/produselor dacă se constata deteriorări ale ambalajului, urme de lovire, sau daca, la manevrare, se aud zgomote improprii produsului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Termenele de livrare se referă la comenzile a căror modalitate de plata aleasa este card/ramburs/numerar.

  • În funcție de modalitatea de plata aleasa (card online, plata la livrare), termenul de livrare se poate modifica.

Metode de plata

Plata comenzii se face prin una din metodele de mai jos: Plata in sistem ramburs, direct la curier

Va rugam sa alegeți aceasta modalitate de plata în cazul în care doriți sa achitati produsele cu numerar în momentul în care va sunt livrate de către curier.In momentul receptionarii produselor comandate, dumneavostra veti achita contravaloarea în lei, curierului. Suma platita reprezinta costul produselor comandate si costul aferent transportului acestora pana la dumneavoastra, plus taxa de ramburs. Costul de transport va fi afișat înainte de finalizarea comenzii. Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanța primită de la GLS.

Plata online cu Cardul prin Shopify Payments. Dacă ați ales metoda de plata „Online prin card bancar„, este necesar sa completati un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure„, elaborat de organizațiile care asigura tranzactiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informație legată de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Conform O.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 3 alin. 1).

Produsul care face obiectul returului nu a fost desfacut, nu a fost testat sau folosit, este sigilat si ambalajul nu prezinta semne de deteriorare astfel incat produsul poate fi revandut;

Conform art. 16sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce privește contractele la distanță: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator” (art. 16 lit. e).

Returnarea produselor se va face la adresa de mai jos.

SC BRANDELEVATE SRL, 

SOSEAUA BUCURESTI-URZICENI 17, AFUMATI, ILFOV

0744.496.494

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în alta stare decat cea în care au fost livrate, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii SC BRANDELEVATE SRL va inapoia valoarea comenzii în cel mult 14 de zile calendaristice de la data returnarii.