Politica de rambursare

Conform O.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 3 alin. 1).

Produsul care face obiectul returului nu a fost desfacut, nu a fost testat sau folosit, este sigilat si ambalajul nu prezinta semne de deteriorare astfel incat produsul poate fi revandut;

Conform art. 16sunt exceptate de la dreptul de retragere în ceea ce privește contractele la distanță: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator” (art. 16 lit. e).

Returnarea produselor se va face la adresa de mai jos.

SC BRANDELEVATE SRL, 

SOSEAUA BUCURESTI-URZICENI 17, AFUMATI, ILFOV

0744.496.494

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în alta stare decat cea în care au fost livrate, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii SC BRANDELEVATE SRL va inapoia valoarea comenzii în cel mult 14 de zile calendaristice de la data returnarii.